fbpx

JAPANSK LIFTING

Japansk lifting – med et ekstra touch.

Jeg har valgt at tilbyde denne behandling, da den er enormt afstressende. Du får plejet din hud, du får en frisk glød i ansigtet, du får stimuleret organzonerne og får lymfedrænage i ansigtet.

Men vigtigst af alt er, at den virker dybt afstressende på din krop og sjæl.

Når man er stresset, kan det være rigtig godt, at få hjælp til at slappe af – hjælp til at komme helt ned i gear. Og det lover jeg dig, at du gør med denne magiske behandling.

Det er ca. 75 minutters forkælelse til DIG. Hvor du ikke skal andet, end at lade dig forkæle og nyde, at du bruger tid til DIG. Og gør noget godt for dig selv <3

Det foregår sådan, at du får to masker i ansigtet. Imens de virker, får du først massage i hovedbunden og derefter en let skulder og nakke massage. Efter maskerne får du varme klude i ansigtet. Dernæst anvender jeg forskellige massageteknikker, der stimulerer organzonerne i ansigtet og fremmer lymfedrænagen også i ansigtet. Jeg masserer dig let i ansigtet med himalayasaltstens kugler. Du får en lækker øjencreme på. Tilsidst stimulerer jeg nogle punkter på dine fødder, der også stimulerer dit lymfesystem.

Jeg tør godt garantere, at du er fuldstændig afslappet efter denne vidunderlige behandling.

Prisen er kun 595 kr.

Fantastiske anbefalinger fra kunder

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.